Bone Solid, een korte uitleg

Door middel van ons geavanceerde machinepark in combinatie met vakmensen maken wij interieurs van een hoogstaand niveau.

Bone Interieurwerken

In 1989 is Bone Interieurwerken opgericht door Henk Bone. De producten die bij ons worden geproduceerd zijn op maat gemaakt, elk product is uniek. Het bedrijf is zowel in de particuliere als de zakelijke markt actief in de Nederlandse markt. Bone Interieurwerken maakt bijvoorbeeld complete keukens, badkamermeubels, kasten, tafels, bureaus, kantoorinrichtingen.

 

Bone Solid

Medio 2004 vroeg de markt om een materiaal dat luxe, moderniteit en comfort combineert. Na vele gesprekken, beursbezoeken en brainstormsessies is ervoor gekozen om HI-MACS en Corian toe te voegen aan het assortiment omdat dit materiaal voldoet aan de eisen. Doordat de vraag naar dit materiaal in de loop der jaren is toegenomen is er voor gekozen om een onderneming, genaamd Bone Solid op te richten die zich focust in het verwerken van Corian en HI-MACS.

 

Combinatie

De combinatie van Bone Interieurwerken en Bone Solid is goud waard. Door middel van de krachten van beide bedrijven te bundelen bezitten we een unieke positie in de markt. Voordat Corian en HI-MACS daadwerkelijk in het interieur verwerkt wordt moet er eerst een houten constructie worden geproduceerd. Dit is in verband met de stevigheid van de desbetreffende meubel. Vervolgens kan de meubel vervaardigd worden met Corian of HI-MACS.
Door deze combinatie kan het verwerkingsproces door één bedrijf worden uitgevoerd.

Bone Interieurwerken en Bone Solid zijn op één locatie gevestigd in Bergeijk. Momenteel zijn er 17 werknemers in dienst.

 

Kwaliteit en Innovatie

Kwaliteit en innovatie zijn de belangrijkste speerpunt van onze organisatie. Door middel van ons geavanceerde machinepark in combinatie met vakmensen maken wij interieurs van een hoogstaand niveau. In de toekomst blijven we investeren in nieuwe technieken en machines om alle mogelijkheden van HI-MACS en Corian te benutten.

De missie van Bone Solid: De expert in het verwerken van de meest creatieve ideeën op het gebied van HI-MACS en Corian.

 

Gecertificeerd

Bone Solid is een gecertificeerd verwerker van de merken HI-MACS en Corian.

HI-MACS Certificaat
Certificaat Corian

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »