Heb je informatie nodig over een Corian werkblad?

Wat heb je aan Corian blad? Een Corian werkblad zorgt voor een moderne en luxueuze uitstraling. De platen van het materiaal kunnen naadloos verlijmd worden. Het schoonmaken van het blad gaat eenvoudig. Het werkblad heeft een hoog hygiëne gehalte omdat het blad poreus is. Wanneer het product zorgvuldig wordt onderhouden gaat het voor een zeer lange tijd mee.
Er zijn twee nadelen waar rekening gehouden moet worden. Op één Corian aanrechtblad kunnen net als veel materialen geen hete voorwerpen worden geplaatst, wanneer dit wel gebeurd geraken er brandplekken op het oppervlak. Daarnaast zijn sommige kleuren niet geschikt vanwege de krasgevoeligheid. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring waardoor ze jou op een goede manier kunnen inlichten over de voor- en nadelen.

 

Bone Solid en Corian

Bone Solid is lid van het Quality Network van Corian, hierdoor kan het een aflopende garantie van 10 jaar verstrekken aan de klanten. Corian heeft Bone Solid lid gemaakt vanwege de zeer hoge kwaliteit die keer op keer geleverd wordt.

 

Offertefase

Klik hier voor een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen meer informatie geven over een Corian werkblad. Wij zorgen voor een eerlijke prijs en geven uitleg over de totstandkoming.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »