Wil je informatie over een Corian keuken?

Wat zijn de voordelen van een Corian keuken? Een Corian keuken zorgt voor hygiëne, luxe en comfort. Deze ruimte gaat voor een lange tijd mee omdat het zeer duurzaam is. Daarnaast kan het product bij schade gemakkelijk worden hersteld omdat het door middel van van verhitting in dezelfde samenstelling als voorheen kan worden gevormd. Het materiaal is naadloos waardoor er grote oppervlaktes op een simpele wijze schoongemaakt kunnen worden.

 

Corian Keuken

Voorbeeld van een Corian keuken

 

Corian is uitermate geschikt voor wandpanelen, keukeneilanden, wastafels en aanrechtbladen. Iedereen heeft z’n eigen smaak. Dit materiaal kan door middel van thermische verhitting in nagenoeg elke samenstelling worden vervormd. Met het materiaal kunnen de meeste creatieve gedachtes werkelijkheid worden omdat het materiaal 3D vervormd kan worden.

Wij hebben twee 5-assige CNC machines waardoor we de mogelijkheid hebben om het materiaal 3D te vervormen. Klik hier om een online brochure over een Corian keuken te downloaden.

 

Bone Solid en Corian

Wij zijn een van de weinigen in Nederland die gecertificeerd is voor het verwerken en bewerken van Corian. Bone Solid kan hierdoor een aflopende garantie van 10 jaar aanbieden. Doordat wij een zeer hoge kwaliteit realiseren zijn we lid van het Quality Network van Corian geworden. Heb je vragen over de aflopende garantie? Wij kunnen je uitleggen hoe deze procedure in elkaar steekt.

 

Offerteaanvraag

Klik hier voor een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen meer informatie geven over een Corian keuken.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »