Wil je een Corian keukenblad?

 

Corian keukenblad voordelen

Er zijn vele voordelen waarom een Corian Keukenblad uitermate geschikt is. Een van de belangrijkste voordelen ten opzichte van andere materialen is dat de naden onzichtbaar zijn. Een tweede reden waarom je een Corian blad in de keuken gewenst is vanwege het hoge hygiëne gehalte.

 

Mochten er krassen, vlekken of oneffenheden op het keukenblad geraken dan is dit geen probleem omdat het middels verhitting gemakkelijk te herstellen is. Het voordeel hiervan is dat het voor een lange tijd mee gaat waardoor het blad zeer duurzaam is.

 

Een Corian werkblad is overigens goed te combineren met hout en roestvrij staal. Naast de functionele voordelen ervaren onze klanten het blad als zeer mooi en modern.

 

Corian aanrechtblad nadelen

Naast de vele voordelen zijn er twee belangrijke nadelen waar rekening gehouden dient te worden. Zoals bij veel aanrechtbladen kunnen er geen hete pannen of hete voorwerpen op een Corian blad worden gezet, dit zal resulteren in brandplekken. Ook is het sterk af te raden om het Corian aanrechtblad niet als snijplank te gebruiken. Een Corian blad is niet tegen snijden bestand.

 

Extra informatie

Klik hier om gedetailleerde informatie te downloaden over een Corian keukenblad.

 

Voorbeelden

Onderstaand zijn enkele voorbeelden van Corian aanrechtbladen weergeven.

Keukenblad Corian

 

Corian Keukenbladen

 

CORIAN KEUKENBLAD

 

Bone Solid en Corian

Bone Solid kan door het Quality Network van Corian een aflopende garantie van 10 jaar aanbieden.
Wij zijn lid van het Quality Network omdat we een zeer hoge kwaliteit realiseren. De prijs van een blad verschilt per kleur.

 

Offerteaanvraag

Klik hier voor een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen meer informatie geven over Corian keukenblad.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »