Informatie nodig over Corian wastafel?

 

Corian wastafel

We merken dat onze klanten meer en meer voor een Corian wastafels kiezen. Een Corian wastafel heeft voor de gebruiker vele voordelen. Deze wasbak is niet poreus waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Daarnaast kan de wastafel middels thermovormen in de meest uiteenlopende vormen verwerkt worden. Wij kunnen zowel standaard wasbakken als op maat gemaakte wastafels maken. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om een gehele badkamer te vervaardigen. Een Corian spoelbak is verkrijgbaar in 100 kleuren. Een ander voordeel van Corian is dat het materiaal zeer duurzaam is.

 

Samenvatting voordelen

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Op maat als standaard verkrijgbaar
  • Zeer Hygiënisch
  • 100 kleuren verkrijgbaar
  • Zeer duurzaam

 

Standaard Corian wastafel

Onderstaand zijn de standaard Corian wasbakken weergegeven.

 

Corian wastafels

 

Bone Solid en Corian

Bone Solid is als een van de weinige verwerkers lid van het Quality Network van Corian, hierdoor kunnen wij een aflopende garantie van 10 jaar aanbieden. Wij zijn lid van het Quality Network omdat we een zeer hoge kwaliteit realiseren.

 

Offerteaanvraag

Klik hier voor een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen meer informatie geven over Corian wastafels, lavabo’s en wasbakken.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »