Wat is HI-MACS?

Wat is HI-MACS en wat zijn de eigenschappen? Dit zijn vragen die je na het lezen van dit artikel kunt beantwoorden. HI-MACS is een modern materiaal dat door middel van creatieve en fantasierijke gedachtes in nagenoeg elke samenstelling vervormd kan worden. Wij verwerken HI-MACS normaal gesproken in Nederland en België, echter komt het voor dat we ook buitenlandse projecten aannemen. Bone Solid verwerkt standaard modellen zoals een HI-MACS wasbak maar ook exclusieve producten zoals een jacuzzi.
 
Het materiaal bestaat voor 70% uit minerale grondstoffen, 25% uit acrylaat, 2% bindmiddel en voor 3% bestaat het materiaal uit natuurlijke kleurstoffen. De minerale grondstoffen bestaan uit een restmateriaal dat afkomstig is uit bauxiet (aluminium erts). Het is een duurzaam materiaal dat een geruime tijd meegaat. Bij schade kan het product door thermische verhitting terugkeren in haar oorspronkelijke staat.
 
De substantie kan in allerlei vormen verwerkt en bewerkt worden. De klant krijgt een uniek product dat aansluit bij de wensen en behoeften.

 

De voordelen van HI-MACS:

 • 3D te vervormen in nagenoeg elke samenstelling
 • Sterk
 • Herstelbaar
 • Duurzaam
 • Comfortabel
 • Hygiënisch
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Resistent tegen een grote hoeveelheid chemicaliën
 • Naadloos
 • Luxueus
 • Homogeen
 • Uniek vervormbaar

 

Dit filmpje geeft de kenmerken van weer:

 

 

HI-MACS: creatieve gedachtes worden werkelijkheid

HI-MACS is een luxe materiaal dat door middel van creatieve en fantasierijke gedachtes in nagenoeg elke samenstelling vervormd kan worden. Het materiaal is thermisch vervormbaar waardoor drie-dimensionale creaties gerealiseerd worden.
 
Door deze eigenschap kunnen de meest uiteenlopende creatieve gedachtes van de (interieur)architect en ontwerper werkelijkheid worden. HI-MACS bestaat voor 70% uit minerale grondstoffen, 25% uit acrylaat, 2% bindmiddel en voor 3% bestaat het materiaal uit natuurlijke kleurstoffen. De minerale grondstoffen bestaan uit een restmateriaal dat afkomstig is uit bauxiet (aluminium erts). Het materiaal kan in allerlei vormen verwerkt en bewerkt worden.

Er zijn circa 100 kleuren verkrijgbaar. Een kleur die wij vaak verken is de HI-MACS S28 Alpine White. LED verlichting in combinatie met een doorzichtige HI-MACS kleur zorgt voor een sfeervolle, mysterieuze situatie. Schoonheid wordt gecombineerd met functionaliteit.

 

HI-MACS en Bone Solid

Bone Solid is lid van de Quality Club van HI-MACS. Hierdoor krijgen de klanten een aflopende garantie van 15 jaar wanneer Bone Solid de verwerker of bewerker is.

Wij zijn lid van de Quality Club geworden omdat we een zeer hoge kwaliteit leveren. Wij verwerken de meest creatieve en fantasierijke ideeën van HI-MACS waarbij een hoge kwaliteit gerealiseerd wordt.

 

Certificaat HI-MACS

Hieronder is het certificaat van de Quality Club dat Bone Solid heeft gekregen te aanschouwen.

HI-MACS Certificaat

 

Documentatie HI-MACS

HI-MACS heeft een speciaal ontworpen online brochure waarin de mogelijkheden visueel en tekstueel worden uitgelegd, hierdoor krijg je een beter beeld van de mogelijkheden. Deze online brochure is hier te downloaden.

Wil je specifieke informatie over HI-MACS, klik hieronder een link aan.

 

Offerteaanvraag

Klik hier voor een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen meer informatie geven over HI-MACS. De mogelijkheden van HI-MACS zijn nagenoeg eindeloos, kortom jouw gedachte kan werkelijkheid worden.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »