Wil je een HI-MACS keukenblad?

 

De voordelen van een HI-MACS keukenblad

Een HI-MACS keukenblad heeft veel voordelen ten opzichte van een ‘normaal’ keukenblad. Het blad heeft geen naden waardoor er geen vuiligheid in het blad geraakt. Het keukenblad kan middels thermovormen in verschillende substanties worden gebogen waardoor er een op maat gemaakt aanrechtblad wordt gerealiseerd.
Een ander voordeel is dat het blad bij eventuele krassen en oneffenheden eenvoudig te repareren is door onze HI-MACS specialisten. Een HI-MACS aanrechtblad is beschikbaar in 100 kleuren.

 

Samenvatting voordelen

  • Hygiënisch
  • Unieke samenstelling
  • Verkrijgbaar in circa 100 kleuren
  • Duurzaam
  • Eenvoudig te repareren
  • Naadloos

 

Onderhoud HI-MACS keukenblad

Naast de voordelen zijn er ook nadelen aan een HI-MACS werkblad. Het grootste nadeel is dat er potten of pannen die verhit zijn niet rechtstreeks op het blad geplaatst mogen worden. Hiervoor kunnen simpel weg gewone onderzetters gebruikt worden. Klik hier voor meer informatie omtrent het onderhouden van een HI-MACS product.

 

Voorbeelden

Hieronder zijn HI-MACS werkbladen weergegeven.

HI-MACS Keukenblad

 

Aanrechtblad HI-MACS

 

Bone Solid en HI-MACS

Bone Solid is lid van de Quality Club van HI-MACS waardoor het een aflopende garantie van 15 jaar kan verstrekken aan de klant. Wij zijn lid van de Quality Club omdat we een zeer hoge kwaliteit realiseren. Wij hebben van het materiaal HI-MACS een kookeiland gemaakt. Download hier de brochure voor meer inzage omtrent het kookeiland.

 

Offerteaanvraag

Klik hier voor een vrijblijvende offerteaanvraag of neem contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen meer informatie geven over een HI-MACS keukenblad.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »