Nieuws

HI-MACS gevelbekleding
Bone Solid heeft twee gevels bekleed met HI-MACS.
Lees verder »

Van een plaat HI-MACS naar spoelbak
In dit artikel wordt het productieproces van een HI-MACS spoelbak getoond door middel van foto's. HI-MACS een luxe materiaal wat 3d vervormd kan worden.
Lees verder »

CNC machine bij Bone Solid
Athena CMS We hebben gemerkt dat de vraag naar 3D producten de afgelopen tijd sterk is toegenomen. Naast onze andere CNC machines (3-asser en 5-asser) is er besloten om een nieuwe CNC machine toe te voegen aan ons machinepark, hierdoor hebben we 3 CNC machines in huis. De nieuwste CNC heeft de volgende afmetingen: 4m […]
Lees verder »

Shoebaloo
In Amsterdam aan het Koningsplein is het high-end schoenenpaleis Shoebaloo onlangs verbouwd. De wanden zijn gemaakt van HI-MACS.
Lees verder »

Stagiaires Bone Solid
In de periode van januari 2014 tot en met juni 2014 hebben Sam de Looff, Frank Rijkers en Ben Kraaijvanger hun afstudeerproject bij Bone Solid uitgevoerd. Deze interieurbouwers hebben de opleiding Meubel(scheeps)interieurbouw gevolgd op het Summa College in Veldhoven. Twee van de drie stagiaires zijn in de prijzen gevallen.
Lees verder »

Nieuw 5-assige CNC machine
Over een aantal maanden wordt de Athena CMS aan het machinepark van Bone Solid toegevoegd. Deze CNC machine heeft de volgende afmetingen: 4m x 1,5m x 1.2m. Met deze machine kunnen er grotere producten worden gemaakt. Een ander voordeel van deze machine is dat de productiesnelheid toeneemt omdat de processor sneller werkt.
Lees verder »

DeepColour
Corian heeft DeepColour aan haar assortiment toegevoegd. Deze donkere kleuren bieden nieuwe mogelijkheden voor ontwerpers, architecten en klanten. De donkere kleuren, genaamd Deep Night Sky, Deep Black Quartz, Deep Anthracite en Deep Nocturne zijn verbeterd op slijtvastheid.
Lees verder »

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »