Stagiaires Bone Solid

Stagiaires Bone Solid
In de periode van januari 2014 tot en met juni 2014 hebben Sam de Looff, Frank Rijkers en Ben Kraaijvanger hun afstudeerproject bij Bone Solid uitgevoerd. Deze interieurbouwers hebben de opleiding Meubel(scheeps)interieurbouw gevolgd op het Summa College in Veldhoven. Twee van de drie stagiaires zijn in de prijzen gevallen, hieronder worden de projecten kort toegelicht.

 

Afstudeerproject Sam
Sam heeft tijdens zijn afstudeerstage een complete keuken ontworpen die hij vervolgens zelfstandig heeft gemaakt. Deze keuken wordt in het bedrijfspand van Bone Solid gemonteerd. De keuken van Sam is in de prijzen gevallen, hij heeft de prijs ‘creatief vakman’ gewonnen.

Keuken HI-MACS

De kasten van de keuken zijn gemaakt van grijze spaanplaten. De overige delen van de keuken zijn gemaakt van verschillende kleuren HI-MACS.

 

Afstudeerproject Frank
Frank heeft bij Bone Solid een kledingkast met bureau gemaakt. Frank heeft dankzij dit unieke meubelstuk de prijs ‘meewerkend leidinggevende’ gewonnen.

Kledingkast met Bureau

De deuren- en ladefronten van het bureau zijn uitgevoerd in de kleur Antraciet Metallic in de structuur Yosemite. De greeplijsten, de nis met achterwand, het blad, de plinten en paslatten zijn gemaakt van HI-MACS. Het materiaal is naadloos verlijmd, hierdoor is het meubelstuk één geheel geworden. De Corpus kastenwand is uitgevoerd in wit geplastificeerd spaanplaat.

 

Afstudeerproject Ben
Ben heeft er voor gekozen om een salontafel te maken, hij heeft verschillende technieken gebruikt wat tot een mooi eindresultaat heeft geleid.

 Salontafel

De salontafel bestaat in zijn geheel uit HI-MACS. Het bovenblad van de meubel draait rond door middel van metalen kogels.

 

Bone Solid is trots op deze interieurbouwers, zij hebben unieke meubels vervaardigd waarbij verschillende technieken zijn toegepast. Mede door hun goede eindstages zijn Ben, Frank en Sam werkzaam bij Bone Solid.

« Terug naar nieuwsoverzicht.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »