De werkwijze van Bone Solid

Bone Solid werkt in opdracht van een architect of werkt rechtstreeks voor een particuliere- of zakelijke klant.

Kennismaking
Bone Solid kan projecten van begin tot eind uitvoeren. De ene keer werkt Bone Solid rechtstreeks voor de klant de andere keer in samenwerking met de architect. Bij het eerste kennismakingsgesprek worden de wensen van de betrokken partijen geventileerd. Wanneer het gesprek bij Bone Solid plaatsvindt kan de showroom bezichtigd worden en kan er een kijkje genomen worden in de werkplaats.

Schetsontwerp en proefstukken
Mocht er interesse zijn in een ontwerpvoorstel dan worden de wensen en ideeën uit het kennismakingsgesprek door het team van Bone Solid geanalyseerd en uitgewerkt in een eerste ontwerp of proefstuk.

Productie
Wanneer alle betrokken partijen in overeenstemming zijn met de uitgewerkte tekeningen wordt het productieproces in gang gezet. Bone Solid streeft naar hoogstaande kwaliteit. Door middel van een uitgebreid machinepark waar de afgelopen jaren in is geïnvesteerd, wordt er in combinatie met de Corian en HI-MACS specialisten hoogstaande kwaliteit gerealiseerd.

Montage
Nadat het productieproces is afgerond volgt de montagefase. In deze fase wordt het desbetreffende product in het interieur gemonteerd door de medewerkers van Bone Solid.

Service
Bij vragen of schade kan de klant contact opnemen met Bone Solid. Er is een servicemonteur in dienst die de problemen op een vakkundige manier verhelpt zodat de schade binnen de kortste keren is hersteld.

Neem contact op met Bone Solid B.V. info@bonesolid.nl
0497 51 80 46
contactpagina »