Bone solid

wat is solid surface?

Bone Solid werkt al sinds 2004 met het materiaal Solid Surface en zijn door de jaren heen specialist geworden in het verwerken hiervan.

Solid Surface is een materiaal dat voor het grootste deel uit aluminiumhydroxide (+/- 2/3) en zuiver acryl (+/- 1/3. Het is een homogene samenstelling, niet poreus en door de gesloten poriën kunnen bacteriën zich niet hechten aan het materiaal. Het materiaal is te bewerken door het thermisch te verhitten en daarna in de gewenste vorm aan te brengen, het is brandwerend klasse B1. Daarnaast is het ook vrijwel naadloos aan elkaar te lijmen, hierdoor krijgen uw designs een extra moderne look.

Doordat het materiaal vrijwel naadloos aan elkaar te verlijmen is als thermisch vervormen, geeft dit een oneindige ontwerp vrijheid.

Solid Surface heeft van zichzelf geen constructieve eigenschappen  hierdoor moet het materiaal altijd voorzien worden van ondersteunend plaatmateriaal.

Wij kunnen een uitkomst bieden als verwerker of ondersteuning bieden binnen het hele traject van tekening tot en met plaatsing.

Doordat Solid Surface in vrijwel elke vorm gemaakt kan worden zijn de creatieve mogelijkheden oneindig.

Bezoek ook

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact 

info@bonesolid.nl
+31 (0)497 518046