Over ons

Bone solid

Bone Solid is een zusterbedrijf van Bone Interieurwerken en Bone Coatings.

In 2004 ontstond de vraag naar meer luxe en moderniteit maar dan met hetzelfde comfort. Na veel gesprekken, brainstormsessies en beursbezoeken en de groeiende vraag naar het materiaal Solid Surface is de keuze gemaakt om Bone Solid op te richten. Dit materiaal voldoet aan al deze eisen van de markt. Het materiaal is een soort kunststeen dat naadloos verlijmd en gebogen kan worden hierdoor is de ontwerp vrijheid enorm.

Bone Interieurwerken was het eerste bedrijf dat Henk oprichtte. Het familie bedrijf is in 1989 opgestart als eenmanszaak. Het is begonnen met het verkopen van maatwerk keukens in de omgeving van Bergeijk. Door de groeiende naamsbekendheid in de interieurbranche, zijn de producten van Bone Interieurwerken nu ook te vinden door het gehele binnen- en buitenland. Door de loop der jaren is het bedrijf zich blijven ontwikkelen en zijn de zonen van Henk inmiddels onderdeel geworden van het Bone Interieur team.  Voor meer informatie over maatwerk interieur zie www.boneinterieurwerken.nl

In 2019 kwam Special Coatings in de verkoop. Henk Bone zag dit als een unieke kans om zijn specialisme binnen de interieurbranche verder uit te breiden naast de verwerking van Solid Surface. Bone Coatings (voorheen Special Coatings) heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van hoogwaardig lakwerk. Voor meer informatie over hoogwaardig lakwerk en de mogelijkheden zie www.bonecoatings.nl

Veel specialisme onder 1 dak

Door de loop der jaren heeft Henk Bone meerdere bedrijven opgericht binnen de interieurbranche; Bone Interieurwerken, Bone Solid en Bone Coatings. Deze drie bedrijven werken nauw samen om u te kunnen voorzien van hoogwaardige kwaliteit maatwerk interieurs. Door de specialisme en nauwe samenwerking van deze drie bedrijven kunnen we de kwaliteit garanderen.

Wij kunnen een uitkomst bieden als verwerker of ondersteuning bieden binnen het hele traject van tekening tot en met plaatsing.

Doordat Solid Surface in vrijwel elke vorm gemaakt kan worden zijn de creatieve mogelijkheden oneindig.

Bezoek ook

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact 

info@bonesolid.nl
+31 (0)497 518046