Bone solid

Onze werkwijze

Ontwerp

Bone Solid kan projecten maken van A tot Z; van ontwerp tot realisatie. Wanneer het kennismakingsgesprek met een van onze ontwerpers plaatsvindt kan er een kijkje worden genomen in de showroom en werkplaats.

Wanneer er belangstelling is in een ontwerp worden de ideeën uit het kennismakingsgesprek door de ontwerpers van Bone Solid bestudeerd en uitgewerkt in een eerste schets.

Gedurende het ontwerpproces is er nauw contact met klant om zo tot een passend eindontwerp te komen. Als alle betrokken partijen dan in overeenstemming zijn met de uitgewerkte tekeningen wordt er een offerte opgesteld.

Realisatie

Nadat we akkoord hebben op de offerte gaan we samen kijken naar de planning, wat voor beide partijen haalbaar is. Hierna kan de productie van uw project starten.

Bone Solid streeft al jaren naar hoogstaande kwaliteit. Door middel van een uitgebreid machinepark waar de afgelopen jaren in is geïnvesteerd wordt er in combinatie met onze interieurbouwers deze hoogstaande kwaliteit gerealiseerd.

Als laatste wordt het project geplaatst bij de klant door een van onze collega’s.

Wij kunnen een uitkomst bieden als verwerker of ondersteuning bieden binnen het hele traject van tekening tot en met plaatsing.

Doordat Solid Surface in vrijwel elke vorm gemaakt kan worden zijn de creatieve mogelijkheden oneindig.

Bezoek ook

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact 

info@bonesolid.nl
+31 (0)497 518046