Bone coatings

Elke gewenste kleur

De coating van een keuken, meubel of interieurdelen bepaalt in hoge mate de duurzaamheid en kwaliteit van het materiaal zelf. Bij Bone Coatings maken we gebruik van hoogwaardige 2K interieurlak: krasbestendig, bestand tegen schoonmaakmiddelen en is ringvast. Onze lakken zorgen voor een langere levensduur van uw producten.

Indien nodig zullen wij een product ook voorschuren en voorbehandelen. Wij kunnen producten in elke gewenste kleur spuiten, verkrijgbaar in elke afwerking van mat tot hoogglans. U kunt ook kiezen voor speciale effecten zoals twee kleuren, handgeschilderd effect, strijklakeffect, spateffect en metallic design. Informeer voor de andere mogelijkheden!

Het is afhankelijk van het materiaal, de staat van het materiaal en de gewenste look hoe vaak een product behandeld dient te worden.

Materialen

Toepassingen

Kies de juiste uitstraling

Speciale effecten

N
MDF en massief hout
N
Metaal en aluminium
N
Kunststof
N

Glas

N

Fineer

N

Massief hout

N
Nieuw of gerenoveerd
N
Meubels
N
Interieur
N
Keukens
N
Natuurlook
N
Elke mogelijke kleur
N
Elke mogelijke glans en glansgraad
N
Beits en/of wasolie
N
Tweekleurig
N
Handgeschilderd effect
N
Spateffect
N
Strijklakeffect
N
Metallic design

Wij bieden uitkomst als verwerker of ondersteunen binnen het hele traject van tekening tot en met plaatsing. Samen met u kunnen wij helpen bij het kiezen van kleuren, materialen en stijlen.

Wij ontwerpen, produceren en monteren uw desgewenste interieur en/of meubelstuk. Laat uw droom interieur tot leven komen.

Bezoek ook

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact 

info@bonesolid.nl
+31 (0)497 518046