NACH

Voor het project NACH (New Amsterdam Court House) heeft Bone Solid een deel van het interieur mogen verwezenlijken in opdracht van Desque. Zo zijn de tafels en bureaus in de zittingszalen uitgevoerd met in hoogte verstelbare onderstellen met fronten in Solid Surface en bladen van gemelamineerd materiaal. De fronten zijn uitgevoerd uit Corian® in de kleur Elegant Gray, dit zorgt voor een strakke moderne en prikkelarme omgeving waarbij de focus niet van het gesprek afgeleid wordt. In de enquêtekamers zijn de bureaus en tafels opgebouwd uit fronten afgewerkt met Amerikaans Notenfineer waarachter in hoogte verstelbare onderstellen met tafelbladen in gemelamineerd materiaal. Vrijwel alle tafels zijn in hoogte verstelbaar hiervoor is er onder de bladen een extra rand toegevoegd waardoor de zogenaamde rok bij een bureau op stahoogte ervoor zorgt dat het blad en front optisch vloeiend in elkaar overlopen.

Ontwerp: Kaan architecten.
Fotografie: Fernando Guerra.

De Nieuwe Rechtbank van Amsterdam is gerealiseerd door het consortium NACH bestaande uit: Macquarie Capital, ABT, DVP, KAAN Architecten, Heijmans en Facilicom.

Bezoek ook:

Bezoek ook:

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact 

info@bonesolid.nl
+31 (0)497 518046